Skip to main content Skip to footer

Priser og vilkår

Vårt salær beregnes som hovedregel med utgangspunkt i medgått tid. Oppdragets art, dets verdi, størrelse og kompleksitet kan ha betydning for fastsettelsen. Timeprisen avtales særskilt for den enkelte sak, og fremkommer i oppdragsbekreftelsen.

Prisen pr. arbeidstime ligger normalt mellom kr 2300–2700 pr time. I tillegg kommer 25 % merverdiavgift, samt eventuelle tillegg i form av offentlige avgifter, rettsgebyrer og utlegg. Saker faktureres normalt hver 14 dag. 


Rettshjelpforsikring

Bil,- innbo- og villaforsikringer har normalt dekning for juridisk bistand. Denne dekker bare bestemte type saker og disse vilkårene fremkommer i forsikringsvilkårene. I disse sakene må klienten betale en egenandel. Vi avklarer med forsikringsselskapet om din forsikring gir rettshjelpdekning i din sak.

Fri rettshjelp

Dersom du er enslig og har inntekt under kr. 246.000,- brutto pr år og formue som ikke overstiger kr. 100.000,-, eller er samboer/gift og dere samlet ikke har over kr 360.000,- brutto inntekt pr år, vil du/dere i mange tilfelle ha krav på fri rettshjelp.


Forutsetningen er blant annet at det er behov for advokathjelp og at saken er av en bestemt type, slik som barnefordeling, samværsordninger, trygd/pensjon, personskadeerstatning, oppsigelse/avskjed i arbeidsforhold, oppsigelse i husleieforhold, skifteoppgjør etter skilsmisse med mer.


Ta kontakt med oss, vi avklarer om du har rett til fri rettshjelp.

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Du kan fortsette å bruke dette nettstedet som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler under personvern og cookies.